Handelsbetingelser

1. Indledning
Disse e-handelsbetingelser gælder for køb foretaget af forbrugere på denne webshop, som ejes og drives af: 

Buksesmeden Fjerritslev Aps
CVR-nr.: 29780501 
Vestergade 6
9690 Fjerritslev

Vi anbefaler, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på webshoppen. 

2. Bestilling af varer
Du kan bestille online 24 timer i døgnet. Vi håndterer bestillinger i tidsrummet 10.00-15.00. Bestillinger foretaget uden for dette tidsrum bliver håndteret den næstfølgende hverdag.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. 

Når du afgiver en ordre, sender vi en strakskvittering til dig via e-mail. Bemærk, at denne kvittering ikke er en ordrebekræftelse, og at vi ikke er bundet af ordren på det tidspunkt. Endelig aftale mellem dig og Buksesmeden.dk er først indgået, når vi pr. e-mail har bekræftet at være bundet af ordren. 

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en e-mail til jbh@baroc.dk

Du er ansvarlig for, at de kundeoplysninger, du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Når du handler på vore webshop, indgås købsaftalen på dansk. 

3. Ændring af ordren 
Da vores lager pakker de indkommende ordrer løbende, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du ønsker at lave ændringer til din ordre. Såfremt lageret ikke har ekspederet din ordre, vil det være muligt at lave ændringer til den. 
Er ordren allerede ekspederet, kan vi ikke lave ændringer til din allerede ekspederede ordre. 

 

Idet vi også har en fysisk butik, så er det muligt at der kan forekomme enkelte fejl med vores lagersystem.

4. Priser og betaling 
Den gældende pris er den, som på tidspunktet for bestillingen er angivet i den samlede oversigt over ordren, inden du accepterer. Alle priser på vores webshop er angivet i danske kroner og inkl. moms og alle danske afgifter, told mv. Alle priserne er dagspriser og opdateres løbende. 

Medmindre andet er angivet, skal den samlede pris inklusiv eventuelle leveringsomkostninger være betalt, inden vi kan levere varen. 

Vi accepterer følgende betalingsmidler på webshoppen: 
• MobilePay

Vælger du at afhente din ordre i en af vores butikker, så har du mulighed for at betale med kort og kontant. 


Der opkræves ikke gebyr ved betaling på vores webshop. 

Når du har gennemført din bestilling, modtager du en ordrebekræftelse, hvor i der står vejledning til betaling med MobilePay. 

5. Levering 
Varer bestilt på vores webshop, leveres kun i Danmark. 

Normal leveringstid er 2-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Varer bestilt inden kl. 11:00 sendes normalt samme dag, som de er bestilt. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage.

Alle ordrer sendes med GLS.  

6. Fortrydelsesret 
Du har ret til at fortryde købet inden for 14 dage fra modtagelsen af varen. Fortrydelsesretten kan udøves uden at angive nogen bestemt grund ved at sende en meddelelse til os herom via almindeligt brev eller e-mail. Vi henstiller til, at du udfylder og fremsender følgende returseddel

BEMÆRK: Du kan ikke udøve fortrydelsesretten ved blot at nægte at modtage varen eller ved at undlade at afhente den ved transportøren. 

Send venligst meddelelsen om fortrydelse til følgende adresse: 

Tøjeksperten Buksesmeden Fjerritslev 
Vestergade 6
9690 Fjerritslev
E-mail: jbh@baroc.dk

Hvis du sender en meddelelse om fortrydelse af købet, skal du efterfølgende returnere varen til os på samme adresse uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du gav meddelelse om, at du ville fortryde købet. Vi kan kræve dokumentation for, at varen er afsendt inden fristens udløb. Hvis varen sendes, skal den være pakket forsvarligt, og du bedes vedlægge kopi af din meddelelse om fortrydelse. 

Du kan også altid vælge at indlevere varen til en af vores fysiske butikker.

Tøjeksperten Buksesmeden Løgstør

Østerbrogade 15

9670 Løgstør

 

Tøjeksperten Buksesmeden Fjerritslev

Vestergade 6

9690 Fjerritslev

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare. 

Ønsker du at bytte din vare til en anden størrelse eller farve, bedes du genbestille. 

Betaling for varen bliver tilbageført snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen/varerne retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst. 
Penge kan ikke gives retur på vare betalt med gavekort.

Hvis du ophæver købet i overensstemmelse med disse betingelser, refunderer vi købsprisen sammen med de oprindelige forsendelsesomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering), fratrukket eventuel værdiforringelse. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion. 

Hvis du ønsker mere information vedrørende din 14-dages fortrydelsesret, kan du besøge Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside: http://www.kfst.dk/Forbrugerforhold

7. Reklamation og klager 
Når du handler på vores webshop, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse: 

 

Tøjeksperten Buksesmeden Fjerritslev

Vestergade 6

9690 Fjerritslev

Att.: Buksesmeden Webshop

Når du returnerer varen, bedes du beskrive fejlen, så udførligt som du kan. 

Brug gerne vores returseddel. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til (jbh@baroc.dk). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk 

8. Farver
Selvom vi har gjort en stor indsats for at angive farver og kvaliteter så nøjagtigt som muligt, kan computeres farver og skærmopløsninger variere. Mindre farveafvigelser betragtes derfor ikke for at være en mangel i købelovens forstand. 

9. Personoplysninger og cookies 
Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, fx navn, adresse, e-mailadresse, telefonnummer m.m. Formålet er bl.a., at vi kan levere de produkter, du har bestilt og i øvrigt opfylde vores aftale med dig, herunder for at kunne administrere dine rettigheder til at returnere og reklamere.
Vil du vide mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, kan du læse vores Persondatapolitik ved at klikke her. 

10. Lovvalg 
Disse e-handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG. 

 

Kontakt os

Åbningstider

Klub & Erhverv

Løgstør

Østerbrogade 15, 9670 Løgstør

Jbh@baroc.dk

+45 21 43 10 79

CVR nr.: 25818563

Tøjeksperten Buksesmeden Løgstør

Man-fre: Midlertidigt lukket

Lørdag: Midlertidigt lukket

Tøjeksperten Buksesmeden Fjerritslev

 

Man-fre: Midlertidigt lukket

Lørdag: Midlertidigt lukket

Fjerritslev

Vestergade 6, 9690 Fjerritslev

Fjerritslev@tojeksperten.dk

+45 72 34 90 02

CVR nr.: 29780501

Klub

Læs vores katalog her: Vis katalog

Ring gerne for et tilbud. 

Vi tilbyder også brodering / tryk

Erhverv

Læs vores om vores erhvervsbeklædning her

Ring gerne for et tilbud. 

Vi tilbyder også brodering / tryk

© 2020 by Buksesmeden