Tøjeksperten Buksesmeden Fjerritslev

Tøjeksperten Buksesmeden er vendt tilbage til Fjerritslev.

Efter at have solgt den daværende butik tilbage i 1999, så er vi tilbage i den dejlige handelsby Fjerritslev. D. 30 november 2018 etablerede vi os i den store ejendom som i mange år husede Ip Huset. 

Således kigger indehaver Jørgen Berg Højslet over åen efter vand som man siger.

Nu vender vi tilbage med fornyet tro på at der selvfølgelig også er plads til en butik af vores slags og glæder os rigtig meget til at komme igang.
Vi er franchise tagere af Tøjekspert kæden, og har dermed landsdækkende bytteservice og gavekort med 115 andre butikker i landet. Med 26 års erfaring som selvstændig i Løgstør ved vi hvad der skal til for at skabe en hyggelig og spændende butik som vil give et frisk pust til handelslivet. Butikken får samme vare sortiment som søsterbutikken i Løgstør, hvor vi driver et handelshus i 2 etager med tøj til hele familien. Det være sig både dame og herretøj, sko samt tøj til de yngste piger og drenge fra 8-16 år.

 

Desuden er der etableret en delikatesse afd. med specialiteter i gin, rom, chokolade, bolcher samt boliginteriør fra Den Svenske Skattekiste som der samarbejdes med.
Vi er også stærke på profil/arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj, samt klarer broderi og logo tryk. Der forhandles Kansas, F-engel, Workzone, Id, Hksdk, Airtox, Brynje og mange fl.

Lokalbefolkningen i Fjerritslev og omegn kan glæde sig til en butik med mange facetter, og en butik der hele tiden er i bevægelse. Vi har en solid base af faste leverandører, men holder hele tiden fingeren på pulsen, og er klar til at vise nye og kommende trends frem.


Vi fornemmer også at Fjerritslev nyder gavn af mange turister, og disse har vi også meget at tilbyde. Der vil være et lounge område i butikken med mulighed for at nyde en kop kaffe mens man handler eller blot nyder atmosfæren. Butikken tilbyder forskellige andre services, såsom modtagelse af rensetøj, og der opstilles touchskærm i butikken med mulighed for at shoppe lækkert tøj, som så leveres i butikken, eller direkte hos kunden. Med dette koncept, samt hele varesortimentet i butikken, får vore kunder utrolig mange individuelle tøjvalg.
 

Butikkens daglige drift vil ledes af Mathias Højslet, der er søn af Bettina og Jørgen Højslet. I butikken møder du ligeledes Mariane og Christian.

Vi vil få meget synergi med Løgstør butikken, og være stærke på hele tiden at have de rigtige varer på hylderne. Der vil dagligt være transport imellem butikkerne, som sikrer vore kunder hurtig levering. 

 

Leverandør listen finder du her:
 

Dame/pige siden:
Kids Only (8/16 år) - Only - Pieces - Veromoda - Soya samt +size tøj fra Carmakoma

 

På herre/drenge siden finder du:
Alberto - Eterna - Olymp - Fynch Hatton - Camel Active - Bison - Meyer - Sunwill - Lloyd - Morgan - Wrangler - Lindbergh - Junk De Luxe - Bjørn Borg - Jbs - Jack & Jones (8/16 år) samt +Size op 8XL fra All Size - 555DSL

Kontakt os

Åbningstider

Klub & Erhverv

Løgstør

Østerbrogade 15, 9670 Løgstør

Jbh@baroc.dk

+45 21 43 10 79

CVR nr.: 25818563

Tøjeksperten Buksesmeden Løgstør

Man-fre: Midlertidigt lukket

Lørdag: Midlertidigt lukket

Tøjeksperten Buksesmeden Fjerritslev

 

Man-fre: Midlertidigt lukket

Lørdag: Midlertidigt lukket

Fjerritslev

Vestergade 6, 9690 Fjerritslev

Fjerritslev@tojeksperten.dk

+45 72 34 90 02

CVR nr.: 29780501

Klub

Læs vores katalog her: Vis katalog

Ring gerne for et tilbud. 

Vi tilbyder også brodering / tryk

Erhverv

Læs vores om vores erhvervsbeklædning her

Ring gerne for et tilbud. 

Vi tilbyder også brodering / tryk

© 2020 by Buksesmeden